More

    TAG

    МОН: Се реконструира студентскиот дом Кузман Јосифовски – Питу во Скопје

    МОН: Се реконструира студентскиот дом Кузман Јосифовски – Питу во Скопје

    Активностите за реконструкција на студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу“ во Скопје предвидени во договорот кој на почетокот на годината МОН го потпиша со...

    Latest news