More

    TAG

    Момче од Крагуевац

    Момче од Крагуевац, од засега непознати причини убил куче, а потоа му ја отсекол главата

    Во крагуевската населба Бресница се случил хорор кога според неофицијални информации, млад човек, од засега непознати причини убил куче, а потоа му ја отсекол...

    Latest news