More

    TAG

    Мокрење пред и после секс: Дали и жените - и мажите - треба да го прават тоа?

    Мокрење пред и после секс: Дали и жените – и мажите – треба да го прават тоа?

    Сексуално активните луѓе имаат поголема веројатност да добијат уринарни инфекции после сексуален однос. Токму поради оваа причина, мокрењето пред и после секс може да...

    Latest news