More

    TAG

    ММФ: Доброто водење на монетарната политика придонесе кон намалување на инфлацијата

    ММФ: Доброто водење на монетарната политика придонесе кон намалување на инфлацијата

    Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) даде високи оценки за монетарната политика, финансискиот и надворешниот сектор, девизниот курс, како и за квалитетот на податоците, коишто се...

    Latest news