More

    TAG

    Мицкоски шокиран од изјавата на Пендаровски

    Мицкоски шокиран од изјавата на Пендаровски

    Од тоа што можам да следам во кампањата, тоа се пораки кои се вообичаени и во делот на преткампањата, гледам дека во албанскиот условно...

    Latest news