More

    TAG

    Министерот за надворешни работи Бујар Османи и неговата сопруга Валбона добија принова

    Министерот за надворешни работи Бујар Османи и неговата сопруга Валбона добија принова

    Министерот за надворешни работи Бујар Османи и неговата сопруга Валбона добија принова, објави самиот Османи на својот профил на Фејсбук. „Со срце полно со радост...

    Latest news