More

  Министерот за надворешни работи Бујар Османи и неговата сопруга Валбона добија принова

  spot_img

  Министерот за надворешни работи Бујар Османи и неговата сопруга Валбона добија принова, објави самиот Османи на својот профил на Фејсбук.

  Раѓањето на Леон ја засилува мојата посветеност не само кон моето семејство туку и кон сите семејства на кои им служам“, пишува Бујар Османи во својата објава.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img