More

    TAG

    Милијардер: Среќниот и успешен живот се сведува на овие четири едноставни работи

    Милијардер: Среќниот и успешен живот се сведува на овие четири едноставни работи

    Џеф Безос. Основач на Амазон. Вселенски турист. Филантроп. Но, освен неговите годишни писма до акционерите и повременото учество на конференции, тој не е често...

    Latest news