More

    TAG

    Месото од „пилешкото змеј“ е најбарано за лунарната Нова година

    Месото од „пилешкото змеј“ е најбарано за лунарната Нова година

    Познато по своите невообичаено големи нозе, пилешкото Донг Тао е деликатес во Виетнам со генерации и најчесто се јаде за време на празникот Лунарна...

    Latest news