More

    TAG

    Масовниот убиец ја тужи државата поради прекршување на неговите права

    Масовниот убиец ја тужи државата поради прекршување на неговите права

    Апелациониот суд во Норвешка му дозволи на Андерс Брејвик, кој беше осуден на 21 година затвор за убиство на 77 лица во два одвоени...

    Latest news