More

    TAG

    Масовни смртни случаи на делфини: водата е едноставно премногу топла

    Масовни смртни случаи на делфини: водата е едноставно премногу топла

    Во текот на минатата недела, во областа Амазон беа пронајдени повеќе од сто трупови на делфини, кои починаа поради рекордно високите температури. Имено, областа...

    Latest news