More

    TAG

    Маргот Роби повика: Не можам да бидам тажна кога сум толку благословена

    Маргот Роби повика: Не можам да бидам тажна кога сум толку благословена

    Актерката Маргот Роби, ѕвездата на блокбастерот Барби од 2023 година, ја коментираше одлуката на Академијата Оскар да не ја номинира за најдобра актерка. Барби доби...

    Latest news