More

    TAG

    Македонската фудбалска репрезентација ремизираше против Англија (1:1) на домашен терен во последниот натпревар од квалификациите за Европското првенство

    Македонската фудбалска репрезентација ремизираше против Англија (1:1) на домашен терен во последниот натпревар од квалификациите за Европското првенство

    Македонската фудбалска репрезентација ремизираше против Англија (1:1) на домашен терен во последниот натпревар од квалификациите за Европското првенство. Од самиот почеток на натпреварот, Англија имаше...

    Latest news