More

    TAG

    луѓето врескале“

    Кошмар во авион: „Искашлал многу крв и умрел, луѓето врескале“

    Летот од Бангкок до Германија се претвори во кошмар за патниците веднаш по полетувањето. Еден од патниците ненадејно починал на покривот, а пред тоа...

    Latest news