More

    TAG

    Ловато

    Ловато, која минатата година објави дека се смета себеси за небинарна личност, повторно почна да користи „таа/неа“ наместо „тие/нивните“

    Поп ѕвездата Деми Ловато, која минатата година објави дека се смета себеси за небинарна личност, повторно почна да користи „таа/неа“ наместо „тие/нивните“. Во последната епизода...

    Latest news