More

    TAG

    ЛИЧНИТЕ РАБОТИ НА МИХАЕЛ ШУМАХЕР СТАВЕНИ НА АУКЦИЈА

    ЛИЧНИТЕ РАБОТИ НА МИХАЕЛ ШУМАХЕР СТАВЕНИ НА АУКЦИЈА

    Откако Михаел Шумахер (55) имаше тешка несреќа на скијање на 29 декември 2013 година, поради која подолго време беше во кома долго време и...

    Latest news