More

    TAG

    Лежел на тротоарот и пцуел на мобилниот

    Лежел на тротоарот и пцуел на мобилниот

    Актуелниот австралиски пратеник и поранешен вицепремиер Барнаби Џојс се огласи откако се појавија снимки од него додека лежи на тротоарот во Канбера и пцуе...

    Latest news