More

    TAG

    Лепенките со „НМК“ за промена на регистарските ознаки ќе бидат бесплатни за граѓаните

    Лепенките со „НМК“ за промена на регистарските ознаки ќе бидат бесплатни за граѓаните

    Лепенките со „НМК“ за промена на регистарските ознаки ќе бидат бесплатни за граѓаните. Министерството за внатрешни работи (МВР) од својот буџет ќе одвои пари за...

    Latest news