More

    TAG

    лаптопи

    Во акциите на СИПА во повеќе градови уапсени 13 лица: Одземени се пари, дипломи, лаптопи, печати…

    Полициски службеници на Државната агенција за истраги и заштита (СИПА) вчера (вторник), по наредба на Кантоналниот суд во Тузла и Окружниот суд во Бања...

    Latest news