More

  TAG

  Ламбе Алабаковски

  Ламбе Алабаковски осуден на условна казна затвор од шест месеци

  Пејачот Ламбе Алабаковски, кој беше обвинет за потпалувањето на културниот центар „Ванчо Михајлов“ во Битола, е осуден на условна казна затвор од шест месеци,...

  Алабаковски во домашен притвор одлучил кривичен совет од битослкиот суд

  По жалба на адвокатот на Ламбе Алабаковски, мерката притвор Судскиот совет од Битолскиот Основен суд ја преиначи во куќен притвор. Алабаковски попладнево го напушти...

  Latest news