More

    TAG

    куќи се  бидејќи торнада и опасните бури го зафатија југот и средниот запад на САД

    Најмалку 17 луѓе загинаа, десетици се во болница, разурнати се куќи, куќи се  бидејќи торнада и опасните бури го зафатија југот и средниот запад...

    Најмалку 17 луѓе загинаа, десетици се во болница, разурнати се куќи, куќи се  бидејќи торнада и опасните бури го зафатија југот и средниот запад...

    Latest news