More

  TAG

  КРЕНАР ЛОГА

  Лога во војна со судскиот совет?!

  Министерството за правда соопшти дека Комисијата за надзор на функционалноста на АКМИС во судовите извршила надзор во четири основни судови во државата: Берово, Крушево,...

  Министерот за правда, Кренар Лога, на својот Фејсбук профил се пофали со неговиот личен извод од матичната книга на родени кој е двојазичен и...

  Министерот за правда, Кренар Лога, на својот Фејсбук профил се пофали со неговиот личен извод од матичната книга на родени кој е двојазичен и...

  ДАЛИ КРЕНАР ЛОГА ЈА КРОИ ПОЛИТИКАТА НА АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ, А ТАРАВАРИ Е НЕГОВ ВАЗАЛ ВО ПРЕГОВОРИТЕ СО СДСМ И ДУИ?!

  Прашање на денови е приклучувањето на Алијансата за Албанците во владината коалиција СДСМ – ДУИ. Официјално, соработката на претседателот и генералниот секретар на Алијанса...

  Latest news