More

    TAG

    Кралот Чарлс повеќе нема лично да го прима британскиот премиер во својот кабинет секоја недела

    Кралот Чарлс повеќе нема лично да го прима британскиот премиер во својот кабинет секоја недела, туку ќе одржува состаноци преку телефон

    Кралот Чарлс повеќе нема лично да го прима британскиот премиер во својот кабинет секоја недела, туку ќе одржува состаноци преку телефон, соопшти Даунинг стрит....

    Latest news