More

    TAG

    Крајот на ретроградниот Меркур ќе донесе промени за три хороскопски знаци

    Крајот на ретроградниот Меркур ќе донесе промени за три хороскопски знаци

    Откако е ретрограден од август, Меркур го започнува својот директен тек на 15 септември 2023 година. Меркур конечно го започнува својот директен тек на 15...

    Latest news