More

    TAG

    Крај на една ера: Њујорк официјално ги отстрани сите телефонски говорници од улиците

    Крај на една ера: Њујорк официјално ги отстрани сите телефонски говорници од улиците

    Означувајќи го крајот на една ера, властите на Њујорк во понеделникот ги отстранија речиси сите нивни телефонски говорници, кои станаа жртви на сеприсутноста на...

    Latest news