More

    TAG

    Ковачевски вели дека никому не му е лесно

    Ковачевски вели дека никому не му е лесно

    Ние сме политичари кои носат тешки, но државнички одлуки. Никому не му е лесно во вакви ситуации, бидејќи дијалогот, значи и отстапки, но знаеме...

    Latest news