More

    TAG

    Косовските пратеници лани потрошиле над 100.000 евра за патни трошоци

    Косовските пратеници лани потрошиле над 100.000 евра за патни трошоци

    Пратениците во Собранието на Косово во текот на 2021 година, на име на патни трошоци за учество на пленарните и на седниците на собраниските...

    Latest news