More

    TAG

    Контаминирана вода

    Илјадници деца умираат секој ден поради контаминирана вода за пиење

    Контаминираната вода за пиење и недостатокот на санитарна инфраструктура ги загрозуваат животите на децата ширум светот, според детската агенција на ОН УНИЦЕФ.Секој ден, повеќе...

    Latest news