More

    TAG

    Компримираниот природен гас ќе има цена од 96 денари за килограм

    Компримираниот природен гас ќе има цена од 96 денари за килограм

    „Макпетрол“  соопшти дека ќе ги намали цените на метанот (КПГ – компримиран природен гас), како и на природниот гас. Споредено со јануари, малопродажната цена...

    Latest news