More

    TAG

    Комесар по повод Светскиот ден на детето: Интернетот нуди многу предности

    Комесар по повод Светскиот ден на детето: Интернетот нуди многу предности, но носи и ризици

    Комесарот за информации од јавно значење и заштита на лични податоци, Милан Мариновиќ, по повод Светскиот ден на детето рече дека интернетот, социјалните мрежи...

    Latest news