More

    TAG

    Колумбиската пејачка Шакира

    Започнува судењето на Шакира

    Колумбиската пејачка Шакира во понеделник ќе оди на судење во Барселона под обвинение дека не платила 14,5 милиони евра шпански данок на доход во...

    Latest news