More

    TAG

    Колку долго може да издржи човечкото тело без храна?

    Колку долго може да издржи човечкото тело без храна?

    Постојаниот пост и постот на полна месечина се два популарни методи на постење. А откажувањето од храна може да доведе до многу здравствени компликации....

    Latest news