More

    TAG

    колапбирање

    Пад на азиските берзи !!!!

    Акциите на азиските берзи паднаа во петокот, како и курсот на еврото, бидејќи инвеститорите се загрижени поради вестите за пожар во нуклеарната централа во...

    Latest news