More

    TAG

    која почина на 83-годишна возраст во Швајцарија

    Светот се простува од Тина Тарнер, која почина на 83-годишна возраст во Швајцарија

    Светот се простува од Тина Тарнер, која почина на 83-годишна возраст во Швајцарија. Социјалните мрежи се преплавени со пораки од нејзините ожалостени обожаватели кои споделуваат...

    Latest news