More

    TAG

    Кој најмногу ќе ја почувствува полната месечина во вторник?

    Кој најмногу ќе ја почувствува полната месечина во вторник?

    Веројатно сте забележале дека месечината веќе ревносно се полни. Врвот ќе го има во вторник на 14 јуни во 13:52 часот. Дознајте дали сте...

    Latest news