More

    TAG

    Кинеските газди истепале работници од Индија на градилиште во Србија

    Кинеските газди истепале работници од Индија на градилиште во Србија

    Работници од Индија тврдат дека биле нападнати од кинески менаџери од компанијата „Линглонг“ која гради фабрика за производство на гуми во Зрењанин каде што...

    Latest news