More

    TAG

    Кинески фалсификатори пуштиле во оптек над 500.000 фалсификувани монети низ Европа

    Кинески фалсификатори пуштиле во оптек над 500.000 фалсификувани монети низ Европа

    Националната полиција на Шпанија разбила синџир на фалсификатори на евра кои биле пуштени низ цела Европа. Работилницата за производство на фалсификувани пари е откриена...

    Latest news