More

    TAG

    Кина воведе санкции за група американски компании поврзани со воената индустрија и нивните високи функционери

    Кина воведе санкции за група американски компании поврзани со воената индустрија и нивните високи функционери

    Кина воведе санкции за група американски компании поврзани со воената индустрија и нивните високи функционери, објави Министерството за надворешни работи, наведувајќи ги како причини...

    Latest news