More

    TAG

    Кина инсталира нов оптички телескоп

    Кина инсталира нов оптички телескоп, трет по големина во земјата

    Кина ќе инсталира нов оптички телескоп на Памир, кој ќе биде трет по големина во земјата, објави Астрономската опсерваторија Ксинџијанг при Кинеската академија на...

    Latest news