More

    TAG

    ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО?

    ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО? Не дозволуваат да им се намалат платите

    Синдикалната организација на Фондот за здравствено осигурување (ФЗО) ќе ја активира одлуката за штрајк донесена на 16.11.2023 година, доколку на утрешната седница на Управниот...

    Latest news