More

    TAG

    ќе доживее пораз како деспотот од Дедиње

    Св. Протиќ: Путин е „големиот Милошевиќ“, ќе доживее пораз како деспотот од Дедиње

    Историчарот и поранешен дипломат Милан Св. Протиќ рече дека има „путинофилија“ во Србија, но дека е „лажна и површна“ затоа што е „обид да...

    Latest news