More

    TAG

    камионџиите планираат блокада на Брисел

    По Париз, камионџиите планираат блокада на Брисел

    Во Франција организираа Конвој на слободата по примерот на протестите на возачите на камиони во Канада. Возачи на камиони се собраа во неколку градови...

    Latest news