More

    TAG

    Камила Паркер е позитивна на ковид-19

    Камила Паркер е позитивна на ковид-19

    Сопругата на британскиот принц Чарлс, Камила, е заболена со коронавирус. Пред неколку дена и принцот беше позитивен на ковид-19, а моментално двајцата се наоѓаат...

    Latest news