More

    TAG

    Како последниот ретрограден Меркур оваа година ќе влијае на вашиот знак?

    Како последниот ретрограден Меркур оваа година ќе влијае на вашиот знак?

    Последниот ретрограден Меркур оваа година започнува на 13 декември и ќе трае до 2 јануари 2024 година. Овен, овој планетарен настан ги успорува вашите професионални...

    Latest news