More

    TAG

    Израелските сили објавија нова снимка од тунели на Хамас

    Израелските сили објавија нова снимка од тунели на Хамас

    „Драг свету, дали овој доказ ви е доволен?“ Вака стои во видео-објавата на Израелските одбранбени сили (ИДФ) на мрежата Икс. На снимката портпаролот на ИДФ...

    Latest news