More

    TAG

    Израелскиот министер за национална безбедност објави дека „Хамас го сака Бајден“

    Израелскиот министер за национална безбедност објави дека „Хамас го сака Бајден“

    Екстремно десничарскиот министер за национална безбедност на Израел, Итамар Бен Гвир, објави на Платформата X дека „Хамас го сака Бајден“, еден ден откако американскиот...

    Latest news