More

  TAG

  Израел ја забрани испораката на помош во северниот дел на Газа. Тој не наведе причина

  Израел ја забрани испораката на помош во северниот дел на Газа. Тој не наведе причина

  Агенцијата на Обединетите нации за палестински бегалци (UNRWA) во неделата објави дека Израел дефинитивно му забранил да доставува помош во северниот дел на Газа,...

  Израел ја забрани испораката на помош во северниот дел на Газа. Тој не наведе причина

  Агенцијата на Обединетите нации за палестински бегалци (UNRWA) во неделата објави дека Израел дефинитивно му забранил да доставува помош во северниот дел на Газа,...

  Latest news