More

    TAG

    Изнајмил мерцедес во Белград и го регистирал како свој во Скопје

    Изнајмил мерцедес во Белград и го регистирал како свој во Скопје

    Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинение против две лица, од кои едното се товари за кривично дело – измама, додека другото...

    Latest news