More

    TAG

    Изборот за Мис Универзум воведува голема промена

    Изборот за Мис Универзум воведува голема промена

    Организаторите ја сменија старосната граница за најпознатиот натпревар за убавина. Р'Бони Габриел, актуелната Мис Универзум, изјави во вторникот вечерта дека меѓународниот избор за убавина сега...

    Latest news