More

    TAG

    Иванишевиќ повеќе не е тренер на Ѓоковиќ

    Иванишевиќ повеќе не е тренер на Ѓоковиќ

    Речиси петгодишната соработка меѓу Новак Ѓоковиќ и Горан Иванишевиќ заврши по Мастерсот во Мајами. Иванишевиќ му се приклучи на тимот на Ѓоковиќ во првата недела...

    Latest news